Media Share Europe S.L. 

 

... empresa constituida l'any 2.012

RESUMINT...

Sobre nosaltres...

Som una empresa especialitzada en la implantació de solucions de telefonia professional a diversos nivells.

 

D'una banda, hem desenvolupat una plataforma de programari per a Call Center (iNextCall), així com la nostra centraleta virtual (WorkingTel) amb característiques i funcionalitats de útlima generació.

 

D'altra banda, disposem d'un equip humà amb àmplia experiència en diversos sectors i campanyes de tota mena. Gràcies a això, podem oferir serveis de call center amb la marca Assist Call Center des de l'any 2.012.

 

Els quatre pilars principals del nostre projecte són:

 

 1. L'ús de noves tecnologies
  Creiem en el valor que suposa estar a dalt de tot, a nivell tecnològic. Prova d'això, és que dediquem gran part dels nostres recursos i beneficis a la recerca i desenvolupament de noves aplicacions per a la telefonia professional.

 2. El nostre potencial humà
  Compost per un equip de professionals, tant agents, com a supervisors, formadors, o tècnics. Tots amb àmplia experiència en diferents campanyes i sectors.

 3. La nostra filosofia de treball
  Ens agrada el que fem i ho fem bé. A nivell de call center tenim una màxima prioritat i és la qualitat en l'atenció al client, fins i tot en casos on els temps i el cost de les trucades no juguen a favor nostre. Volem, per sobre de tot, que en cada trucada el client quedi satisfet amb una gestió efectiva i un tracte excel·lent.

 4. La nostra personalitat
  Els nostres agents no són números distribuïts anònimament en àmplies sales de treball. El nostre personal té nom i cognom i un caràcter amable que transmet en cada minut de conversa amb els seus clients.

Contacti amb nosaltres

Per a qualsevol dubte o suggeriment...