Els nostres clients 

 

... garanteixen la qualitat dels nostres serveis.

Resumint...

Sectors

Oferim productes i serveis adaptats a les necessitats dels nostres clients, tant per a PYMES i autònoms, com per administracions públiques i empreses de diferents sectors.

Atenció al client


Oferim servei d'atenció telefònica al client o al consumidor per a agències de transport, telefonia mòbil, concessionaris, cinemes, productes cosmètics, proveïdors d'alimentació, cursos, programari, etc.

Sector industrial


Desenvolupem solucions basades en IVR (resposta de veu interactiva), i integració amb sistemes externs per al sector industrial en aplicacions per a control horari o l'activació de processos mitjançant trucades.

Sector energètic


Realitzem verificació telefònica de contractes o verificació per tercers VPT per a empreses comercialitzadores de gas i electricitat, així com per a proveïdors d'internet i telefonia mòbil. 

Central de reserves


Som el telèfon d'informació de diverses estacions d'esquí, hotels de muntanya i trens turístics. A més de proporcionar informació, realitzem reserves a través de booking i d'altres programes externs de reserves.

Telecomunicacions


Fem tasques de suport de  primer nivell per a operadores de telefonia. Gestionem tiquets de suport i ajudem al client en processos de contractació de serveis i resolució d'incidències.

Startup


Oferim paquets de serveis integrals per a empreses de nova formació. Mitjançant el pagament de una quota mensual disposen de numeració, centraleta i una tele-secretària per a atendre les seves trucades.

Hospitals i Centres Mèdics


Fem tasques de secretaria virtual per a hospitals i centres mèdics. Gestionem les cites mèdiques mitjançant diversos programes d'agenda, a més d'informar al pacient sobre la cobertura de mutualitats, etc.

Administració pública


Som adjudicataris de concursos per a administracions i ens públics. Informem als ciutadans sobre gestió de residus, neteja viària, dependències municipals, retirada de vehicles, incidències amb semàfors...

Mitjans de comunicació


Fem el treball de camp, mitjançant enquestes telefòniques, per a premsa, televisió i emissores de ràdio local, tant per a conèixer la seva  audiència com per a realitzar enquestes d'opinió i prospecció electoral.

Clients

Contacti amb nosaltres

Per a resoldre qualsevol dubte...