Serveis 

 

Solucions personalitzades per a tot tipus de clients

Secretaria virtual

Atenem les trucades dels seus clients en nom de la seva empresa i, seguint un guió predefinit, podem transferir, notificar-les, agendar-les, informar sobre els seus productes, o fins i tot acompanyar els seus clients en processos de compra o reserva.

Enquestes telefòniques

En Assist Call Center estem especialitzats en la realització de tot tipus d'enquestes telefòniques. A més, a través de la nostra intranet podrà consultar en temps real els resultats de l'enquesta i el detall de les trucades. Garantim el 100% de les entrevistes.

Centraleta virtual WorkingTel

Centraleta in cloud, flexible i escalonable. Dissenyada per a cobrir requisits de clients de tota mena i grandària. Gràcies al seu interficie visual, la seva configuració és extremadament fàcil. Oferim serveis combinats perquè mitjançant una única quota, tingui coberta la secretaria i la infraestructura telefònica de la seva empresa.

Automatització de processos 

Workingtel ofereix eines per a gestionar el flux de trucades de la seva empresa de forma no presencial. Mitjançant IVR es pot donar resposta a moltes peticions de manera automatitzada utilitzant el reconeixement de veu o el teclat DTMF del telèfon.

Verificació per a tercers (VPT)

Servei de verificació de contractes mitjançant trucades telefòniques realitzades per un tercer (empresa aliena al servei). La seva finalitat és comprovar les dades del contracte i testificar la conformitat del client.

Software per a Call Center

Som desenvolupadors de la solució tot en un per a campanyes d'emissió i recepció de trucades. iNextcall permet realitzar i atendre trucades per WebRTC, crear informes personalitzats, edició de campanyes (scripting), etc.

Contacti amb nosaltres

Per a conèixer més detalls sobre els nostres serveis...